Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мен пък на кулата ми се стори добра идея

Comment

• ем няма навитаци..
      тъй че напрао на империал
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Аз идвам на кулата. Ако искате може да се саберем на Империял и после на кулата.

Comment

• Както вие си решите. Кулата не е лошо въпреки това.

Comment

• аз 17ч отиам напрао на барчето
            после мое да отидем на кулата ша го решим

Comment

• Да 17:00 на барчето.

Comment

• айде има нов час на срещите 18часа на империал!!!!!

Comment

• Утре 18ч. на на Империал дане забравите, че сменихме часа

Comment

• Ша ва сменя аз вас...... Слънчасахме на барчето докато дойдете... Като ще сменяте часа пуснете съобщение по радиовъзела...
                    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

• Първоначално публикувано от manolito
                      Ша ва сменя аз вас...... Слънчасахме на барчето докато дойдете... Като ще сменяте часа пуснете съобщение по радиовъзела...
                      айде за другия път вече знаеш

Comment

• иба що ни умря темате бе ?
                        сектанти

Comment

• Еми много писахме преди това и сега има малко малчание.

Comment

• Колеги...
                            Дайте да намерим едно Туин Спаркче 1.4, за да свие пак сърмичките на едно Ровърче със същите коне и кубатура.
                            Момчето вече е изяло шамарите от някоя от вашите 145-ци 1.4, но.....
                            много оправдания... много нещо във Ровър Форума.... чак се дразня

Ето го и клипа. Ясно си личи как старта (типично за Алфа) й го взима, но после....

А си личи и много добре, как Алфата прави много по-лош старт

http://vbox7.com/play:2bdddbff

100 пъти им обясних, че Алфата си се резга до 7300+об.
                            без да умалява... а Ровъра във високите хал хабер си няма... те.. не та не
                            Там се живе с убеждението, че до 1.4 на такъв Ровър... няма какво да му излезе.

Не че не вървят за малолитражки, но аз съм сигурен, че Алфата го пердаши

Ако тука никой не се навие... ще пробвам в "Общи Приказки" или "Тунинг Рацинг"
                            Но едва ли има Русенци които не следят тази тема.
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Малееее.... Тука колеги от Алфа форума... ми разправят, че тая Алфа е 150 коня

Верно ли бе

Не може да бъде.
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Толкова е, ама не е от нашите хора. Просто си ходи на полигона.

Comment

Working...
                                X